Ros

publicerat i Inredning;



Nästan alltid när jag köper en bukett rosor brukar jag klippa av en eller två stycken så att man bara har själva blomman kvar och lägga i tex en ittala skål med kokhett vatten, det blir jätte fint och håller i minst en vecka:)



Se så fint det blir.

Magasin

publicerat i Allmänt;



Vilket härligt vinterväder vi har haft idag. Solen har varit framme hela dagen man känner verkligen att man blir mycket gladare av solens ljus.
Tidigare idag var jag på en promenad i hagaparken så mysigt, det var även massor men människor som åkte skridskor på isen det vill jag också göra. Kankse ska åka längdskodor i helegn iaf.
Nu ska jag läsa tidningar och äta choklad fick värsta suget och har redan ätit upp halva kakan <3



Jag läser för det mesta inredningsmagasin och tidningar med mat. Ibland slinker det ner någon tidning med mode också.

Guldbaggen

publicerat i Allmänt;






Hittade denna bild från Petré event när jag jobbade på guldbaggen, det var superroligt och vi var ett härligt gäng som jobbade:)

Mys frukost

publicerat i Matlagnig;
Godmorgon, passade på att sova ut idag somnade inte förens sent inatt. Nu blir det mitt favoritmål under dagen just frukost. Kan äta hur mycket som helst och sitta och mysa och njuta länge.
Sedan får vi se vad denna härliga lördag har att erbjuda.

Paj

publicerat i Inredning;

Ikväll blev det paj till middag. Jag gjorde en med fetaost, salami och brocolli som fyllning, blev jätte gott:). Nu ska ja äta choklad och göra färdigt min ostbricka. Mums, skönt att bara ta det lungt en fredakväll det behövdes! Hoppas ni alla har en fin kväll <3

Shearer Candles

publicerat i Inredning;
Jag är helt besatt av att ha levande ljus hemma. Varje dag tänder jag ca 10 oilka ljus. Det är så fint och levnade.
Jag köper ofta de vanliga doftljusen i vanilj från ikea. Har börjat tröttna på dem nu så jag har kollat runt på lite olika alternativ. Först kände jag att jag ville ha ett Voluspa men det känns som att de är för populära på ngt sätt och ganska uttjatade. Jag hittade iaf ett underbart doftljus från shearer candles det luktar otroligt gott med en doft av vanilj och kokos. Ljuset är även paketerat i en underbar låda.
Vilket mysigt vinterväder vi har idag solen lyser och det är fredag.







 

Hungrig

publicerat i Inredning;

De senaste nätterna har jag inte kunnat sova för att ja blivit så hungrig på natten. Vet inte varför har bara kommit in i en sådan period. Ja går ner till köket och äter ost och choklad tills jag blir mätt. Haha nu passar jag på att äta lite kvällsefterätt och hoppas på att jag inte blir lika hungrig inatt!

Mys

publicerat i Inredning;

Sitter och dricker kaffe och bara myser. Idag har jag inte så mycket planer, ska iaf storstäda lägenheten så den är fin till helgen:).

Guldbaggen 2012

publicerat i Allmänt;
Ikväll jobbar jag på guldbaggen, jätteroligt att se och träffa massor med framgångskrika skådespelare.
Måste säga att dem snyggaste tjejerna ikväll är Izabella Scorupco, Josephine Bornebush och söta Christine Meltzer.
Har bara en bild på mig från kvällen än så länge.
Står och fixar med jackor:)

Laduree

publicerat i Inredning;

Jag älskar märket Laduree önskar att jag kommit på det själv. Allt känns helt som mig otroligt vackra färger och mönster. Jag kan sitta och kolla på bilder i flera timmar och drömma mig bort om att ha ett hem helt i den stilen:)

En härlig helg

publicerat i Allmänt;
Har haft en supertrevlig helg:) I fredags hade jag och Hanna lite förfest hos mig gick sedan vidare till Andreas och förade lite där. Efter ett tag bar det iväg till soap bar. Hade jätteroligt där. Blev hemgång ganska tidigt då stackars Hanna skulle upp och jobba.
Halva lördagen sov jag bort för att sedan spendera nästa halva på stan.
På kvällen hade Mikaela som fyllde 23 år födelsedagsfest på Kungsholmen. När jag kom dit satt tjejerna och spelade spel jättemys.
Efter några timmar gick tjejerna till Lemon bar. Jag och Hanna åkte in till stan och hann med Story, Vassa eggen och avslutade på Spy bar.
Nu är jag helt slut. Tack för en härlig helg alla underbara.


Hanna, jag och Andreas


Födelsedagstårtan som Katta tog fin bild på:)

Påväg till Växjö

publicerat i Inredning;

Sitter på tåget påväg till Växjö. Ska äta lite frukost nu. Typiskt ja åker baklänges och är så himla åksjuk. Får se hur detta går:(. Framme vid lunch hoppas tiden går fort!

CupCakes bakning

publicerat i Bakning;
Idag har Cissi varit hemma hos mig och bakat Cupcakes det var jätte mysigt.
Vi hade ju lite saker att prata om från helgen också hahha.
Vi hann även med några avsnitt på The Hills, var jättelänge sedan jag såg det så det var roligt.
Dock kändes dem väldigt unga det tyckte man inte förr när man kollade på serien.

Nu på kvällen hann vi med lite second hand butiker, jag tycker det är väldigt roligt att gå i sånna butiker och hitta gamla saker speciellt inredning som man tex kan göra om. Eller när man ser saken i butiken kanske den inte ser så rolig ut men man ser att den har potencial att passa in hemma.









Stefan Liv <3

publicerat i Mode;
Sitter och kollar på idrottsgalan, blev mest tagen när dem hade en minnesstund för de idrottsstjärnor som avlidit under förra året.
Jag har alltid tyckt om Stefan Liv väldigt mycket och tycker det är jättehemskt det som hänt honom. Varje gång jag ser ngt om honom på tv brister jag ut i gråt.
Bland det vakraste jag sett är när dem läser upp en text som hans fru skrivit och när hans söner får hjälpa till att hissa upp hans tröja i Jönköping tidigare i år.


Vila i frid <3

Minnen från helgen

publicerat i Allmänt;

Sorry för dålig uppdatering under helgen. Känner inte direkt att jag har tid att uppdatera massor på helgerna vill framförallt inte sitta framför datorn allt för mycket då. 
För att kort sammanfatta helgen med två ord kan man säga bakis och fest. Jag har haft jätte roligt och mysigt på alla sätt och vis.Fredagen började med lite vinmys hemma hos mig som slutade på Soap och Collage. Hahah väldigt skumma människor ute.
Under lördagen var jag bakis. Men hann ändå med Ikea, tapas middag och party igen. Dagen avslutades på Sturecompaniet kan inte minnas när jag var där senaste men det var roligt att dansa loss.Träffade massor härliga människor det är alltid lika roligt ;)


Cissi rockar rockring:)


Jag och Andreas på Sture

Lax med bulgur

publicerat i Matlagnig;

Ikväll blev det lax med bulgur till middag. Ja är inte direkt något jätte fan av lax, kan bara äta det man nån gång i månaden. Fisk är bra så ja försöker få i mig det lite då och då. Denna lax hade jag olivolja, parmesan och pinjenötter på inne i ugnen glöm ej att havssalta. Såsen är gjord av gräddfil och sweetchili.

Kvällsmys

publicerat i Inredning;
Har precis bakat bröd och gjort smootie, blev supergott.
Lägger ut recept lite senare.
Nu på Sveriges mästerkock gör dem cup cakes jätte roligt att kolla på:)

Brynäs if upp i ledning

publicerat i Mode;


Idag är Brynäs uppe i ledning i elitserien efter att ha slagit Djurgården med 3-1 underbart bra.
Nu hoppas jag på att serien ser ut precis som den gör nu när den är slut.
Det var ju ett tag sedan brynäs hade såhär bra placeringar under en säsong.
Nu jäklar hoppas jag på sm guld:)

Ansiktsserum, Lumene vs Ole Henriksen

publicerat i Inredning;
Då var det måndag igen tycker att hela decemer har sprungit förbi men stormsteg och nu är vi redan inne i Januari!
Såhär på vintern blir huden i framförallt ansiktet extra torr. Jag använder alltid ett serum under min dag eller nattkräm för att få extra fukt när man väl har börjat använda serum kan man inte sluta.
Jag har det senaste året använt - Vitamin C+ Dry Skin Comfort Radiance Cocktail från Lumene och tycker att det är helt underbar och passar mig.
Eftersom jag använder Ole Henriksen i all övrig hudvård så skulle jag även vilja testa ett serum därifrån så jag beställde ett nytt idag. Tror att jag kommer fortsätta med Lumene på morgonen och köra på Ole på kvällen.

Kantarellrisotto

publicerat i Matlagnig;
Kvällens middag blev kantarellrisotto på senaste tiden har jag blivit besatt av risotto och äter det minst en gång i veckan det är så himla gott. Detta recept använde jag idag. Jag har lagt till och tagit bort lite ingredienser i receptet som från grunden kommer från Linas matkasse. 
Kantarellrisotto 2 port

1.
Koka upp en kastrull med 6 dl vatten. Tillsätt 2 tärningar grönsaksbuljong eller annan valfri buljong. Sänk värmen och varmhåll buljongen på plattan.2. Pressa 2 vitlöksklyftor i en tjockbottnadkastrull och ha i lite purjolök plus 1 burk kantareller och lite olja. Tillsätt sedan 2 dl avorioris och låt riset bli glansigt.3. Sänk värmen och späd riset med lite varm buljong, ca 1 dl i taget, och rör då och då. När den kokat in, tillsätt ytterligare buljong och fortsätt på samma sätt tills all buljong är slut. Det tar ungefär 20 minuter.5. Riv 50 g parmesanost. Lägg upp hälften i en skål och rör ner resten i den färdiga risotton.När risotton kokar brukar jag koka sojabönor, göra ordning granatäpple, bröd och lite sallad av något slag.

Älskar min fina bricka från Svenskt Tenn, jag samlar på brickor och har hur många som helst.

Fest

publicerat i Inredning;
Oj har sovit nästan hela dagen idag, har varit så otrolig trött.
Igårkväll var jag hemma hos Madde och Hanna. Anna fyller i nästa vecka och Hon och Madde åker iväg på resa i några månader så dem hade lite avskedsfest plus födelsedagsfest:)
Vi hade jättemysigt och efter några timmar åkte vi in till stan för att avsluta kvällen på Collage.
Tyvärr tog jag inte några bilder men hittade iaf en bild från igår tror att det är Hanna som tagit den:)

Hejja Sverige

publicerat i Allmänt;
Idag har jag haft fullt upp hela dagen.  Började med att fixa mina naglar, var tvungen att ta bort all gelé som har suttit på aldeles för länge nu. Tyvärr så är min gelé slut så jag kunde inte göra nya :( men det gick bra ändå känns lite tomt bara.
Jag använde essies nagellack som grund och över det hade jag ett från make up store som är silverglitter syns inte så jättebra på bilden, jag avslutar med mavals top lack det är verkligen superbra.

Sedan var det äntligen dags att gå till frisören var någon månad sedan nu så det var mycket välbehövligt.
Jag tycker att shamponeringen är det bästa skulle kunna gå till frissan flera gånger i veckan bara för att få det tvättat och fönat.

När klockan slagit 16:00 skyndade jag mig till kungsträdgåren för att hejja på minikronorna det var superkallt om fötterna men sjukt roligt att kolla på. Jag älskar ju hockey så detta var underbart. Skulle även gå på Nk men det var för mycket folk som jag hade ingen ork:(






Granatäpple

publicerat i Matlagnig;
Jag är ju som sagt ganska onyttig av mig äter smågodis,glass och dricker läsk nästan varje dag. absolut inte bra men det är så gott så jag kan inte stå emot.
Jag har iaf hittat en nyttig sak som jag äter så ofta som jag bara kan, nämligen granatäpple, jag brukar för det mesta blanda det i sallader som jag gör.
Det negativa med äpplet är att det är väldig jobbigt att få ut köttet det stänker och sitter fast.
Har läst runt lite och tydligen finns det enklare knep att få upp äpplet med:)





31 års väntan är över

publicerat i Inredning;

Efter 31 år tog Sverige äntligen JMV- guld. Hockey fantast som jag är så är jag otrolig glad över denna seger!Sverige har visat att hoppet på de unga finns och snart är det deras tur att ta plats i Tre kronor och visa vart skåpet ska stå. Grattis Mika Zibanejad som blev målskytt efter den dramatiska matchen.

Dermalogica, Ole Henriksen

publicerat i Skönhet;
Har precis peelat mitt ansikte och lagt en ansiktsmask. Jag gör detta ca 2 gånger i veckan ibland oftare om jag känner mig extra torr. Alla produkter såsom rengöring, ansiktsvatten krämer, skrubb och masker m.m använder jag från Ole Henriksen har även vissa produkter från Dermalogica.
Idag använde jag mig av min Ole Henriksen ansiktsskrubb och min Dermalogica mask, jag älskar dem båda.

Piggelin

publicerat i Inredning;


Idag känner jag mig lite smådålig igen näsan är igentäppt och halsen svullen, att man aldrig kan bli frisk :(
Tur att jag köpe en gb klassiker låda förra veckan, den är fylld med alla mina favorit glassar. Passar på att äta en piggelin nu tillsammans med godiset som blev kvar från gårdagens bio. Jag vet, jag är en godisråtta:(

The girl With the dragon tattoo!

publicerat i Inredning;

Har precis varit på bio och kollat på the girl With the dragon tattoo. Jag älskar den svenska versionen så hade inte alltför stora förväntningar på denna, men den är helt klart godkänd. Jag tycker iaf alla som sett svenska versionen bör se denna.

Orofluido Hårolja!

publicerat i Skönhet;

När det gäller produkter till håret så har jag massor med olika favortiter.
Idag tänkte jag tipsa om en ganska nyinvesterad produkt.  Något som har blivit väldigt populärt den senaste tiden är att håret ska se så friskt ut som möjligt gärna med lite glans i. Kluvna toppar och torrt hår går bort direkt.


Håroljan hjälper håret att hålla sig glansigt och friskt, jag har börjat med Orofluidos hårolja den doftar underbart och ger direktglans till håret utan att göra det flottigt.
Jag har dock bara änvänt oljan i ca 2 veckor men hitills är jag supernöjd :)



Yatzy

publicerat i Inredning;
Idag när jag var och strosade runt i lite butiker på St Eriksplan så hittade jag ett stort yatzy spel. Det syns inte på bilden hur stort det är men täningarna går knappt att hålla i båda händerna.
Jag har alltid sedan jag var liten älskat alla typer av sällskapsspel och samlar fortfarande på dem.
Hoppas bara att någon vill spela med mig nu :)

Nu ska jag äta lite glass och kolla på Holiday på 3 an.

I´m back!

publicerat i Inredning;
Kollade in här på bloggen var nog ca 2 år sedan jag bloggade nu. Lustigt nog så har jag vissa besökare kvar, haha ni kanske väntar på ett uppdaterande. Jag har funderat många gånger på om jag ska börja skriva igen, kanske inte lika mycket om mig själv som tidigare utom mer om saker jag tycker om.

Ett som är säker är att jag behöver göra om designen synd att jag är så värdelös på det bara, men ska göra ett försök så får vi se vad som händer:)