Sommarens resa är nu äntligen bokad:)

publicerat i Inredning;
Igår bokade vi äntligen in sommarens semester, det blir Mallorca i år igen. Jag tycker egentligen inte om att åka till samma ställe som jag redan varit på då jag vill upptäcka så mycket länder som det bara går. Men vi blev så kära i mallis förra året fast vi var där i två veckor kände vi att vi har mycket kvar att göra och upptäcka där. Vi har bara bokat fly än så länge. Vi tänkte på 8 dagar i ett ganska lungt område och sedan avsluta med 6 dagar i underbara Palma som verkligen har allt att erbjuda:) Jag lääääääängtar.....
 
 
 
 
 

2 rosa favoriter från badrummet

publicerat i Inredning;
Hej alla fina, vad roligt att ni hänger kvar trots att jag inte bloggat på ett par dagar. Ber så hemskt mycket om ursäkt men tiden har verkligen inte räckt till sen är /har jag varit sjuk i feber  och halsont sedan förra torsdagen har mått lika dåligt varje dag i en veckas tid nu. Är jag inte bra om någon dag måset jag nog gå till doktorn ibland får jag någon infektion i halsen som jag behöver medecin mot. Det har ju tyvärr inte blivit nå bättre med blogg.se appen kan fortfarande inte logga in, jag hinner aldrig sitta med datorn varje dag och blogga så tyvärr kommer det att vara lite inlägg så länge jag inte kan logga in via mobilen.
Här kommer iaf ett litet tips från mig på deoderant och nagellack som jag tycker väldigt mycket om just nu.
 
 
 
 
Björn Borgs deo är faktiskt den bästa jag någonsin testat, den luktar även supergott 5 plus till den helt enkelt.
Isadooras nagellack tycker jag duger, jag är alltid väldigt kräsen när det kommer till nagellack det är dock svårt att hålla sig till ett och samma märke då man vill ha så mycket olika färger. Detta får 3 av 5 plus. Gillar färgen och penseln väldigt mycket.

Fotbolls EM entré 2012

publicerat i Allmänt;
Tyvärr är vi ju nu utslagna ur EM men kan inte låta bli att visa er denna låt. Jag följer dock EM även fast Sverige har åkt ut.
Hur otroligt underbart är inte detta intro som dem har när spelarna gör entre på detta fotbolls EM jag hade rysningar när Sverige gjorde sin entré kändes verkligen sjukt mäktigt när Zlatan gick in först, herregud va laddad han såg ut:) Nu ska jag gå ner och köpa Sushi, orkar inte laga någon mat idag.

Ett glassogram i brevlådan

publicerat i Inredning;
Himmel va trött jag har varit idag. Känns som att jag varit i min egen lilla bubbla hela dagen. Eftermiddagen har jag sovit bort, känner mig helt snurrig nu när jag vaknat. Men men hoppas jag är piggare imorgon. Dessa Glassogram på Pressbyrån damp ner i brevlådan tllsammans med ett brev från H&M, tack:) Nu ska här ätas glass:)




Superskönt med kortveckan nu. Tänk vad tiden går fort kan inte fatta att det är midsommarafton på fredag.

Fika på Italiano

publicerat i Inredning;
Sitter i soffan och kollar på nyhetsmorgon och dricker mitt morgonkaffe. Passade på att sova ut idag så skönt. Gårdagen vill jag bara glömma så otroligt tråkigt att Sverige nu är ute ur fotbolls EM(.. Det var en otroligt fotbollsfest här i Stockholm under dagen, när jag gick en sväng på stan på lunchen så hörde man att det pratades fotboll överallt.
 Jag och Eric hann även med en liten fika på relativt nya Italiono på Birgerjarls gatan, mums så gott det var dem hade massor av olika bakverk, drycker, glass, mackor och sallader. Perfekt för oss som älskar det Italienska köket.



Jag  bloggar ju ofta från mobilen men nu på senaste dagarna har jag inte kunnat logga in, tror det är pga att blogg. se håller på att bygga om. Känns sjukt tråkigt och än så länge har jag inte sett något positivt med denna ombyggnation men det kanske blir bättre annars kommer jag att byta til något annat är så tråkigt att detta krånglar så mycket hela tiden. 

Pastellblått nagellack från gina tricot

publicerat i Skönhet;

Mina naglar såg hemska ut idag har inte hunnit fixa dem på några dagarna nu. Sprang in en snabbis på Gina tricot och köpte ett blått pastell nagellack. Haha för några år sedan så älskade jag ginas kläder nu tycker jag att dem är aldeles för fjortis aktiga. Det kan ju ha att göra med att jag har blivit äldre eller så inriktar de sig mest på fjortisar nu. Jag köpte även ett par vanliga bomullstrumpor som hade så dålig kvalite att dem gick sönder i hälen endast efter någon timme. Sjukt dålig kvalite känns pinsamt att reklamera strumpor för 60:- men har stor lust att göra det då jag iaf hade en förhoppning om att dem skulle hålla i några tvättar. Ne tack ginas dåliga kvalite kan jag gott och väl vara utan...


Mina naglar har blivit superkorta då nästan all min gele har fallit av och jag har helt enkelt inte haft någon tid att göra nya. Såhär ser iaf nagellacket ut som jag köpte idag. Även om det är sämst kvalite på lacket så sitter det mycket bättre om man grundar med lack från Sally Hansen. Jag har tjatat om dem tidigare men det tål att upprepas då dem är suveräna och värda varenda krona.
På bilden syns även mitt favorit läppstift från mabeline men åter till det i ett annat inlägg.


Plus till den snygga pastellfärgen dem har fått till iaf, var exakt den färg jag ville ha. Nu vill jag hitta ett gulligt rosa pastellack också men har än så länge inte sätt till något som jag vill ha.
Jag håller förresten på att göra om lite på bloggen nu så ser det konstigt ut får ni ha överseende med det. Min syrra har även gjort min nya superfina header dock syns den förtillfället inte när ni besöker mig från mobilen men hoppas kunna fixa det innom kort...
Ha en fin kväll alla fina<3

En leksak från ungdomsåren

publicerat i Allmänt;

Sorry för superdålig uppdatering. Tror tyvärr att det kommer att vara lika dåligt veckan ut. Ja håller på att göra om min blogg just nu är jag bara på steg ett. Då båda mina datorer krånglar gör att det tar dubbelt så lång tid tyvärr. Nu sitter jag ihopkuren i soffan med en påse godisnappar och kollar på fotbolls EM Holland-Tyskland. Sverige totalfloppade ju tyvärr i sin första match men jag följer hela EM ändå. Lite uppdatering på vädret så är det perfekt temperatur man känner verkligen att sommaren är här:) Hittade denna söta leksak när jag var på besök senast i Gävle hos mina föräldrar. Tycker det är jätte roligt att kolla på gamla saker man lekte med när man var lite. Dock kan man ju inte spara på allt:)

Fyller på i badrumsskåpet

publicerat i Allmänt;
Himmel vad trött jag är idag. Vaknade supertidigt av att dem håller på att borra någonstans vet ej vart och det håller fortfarande på. Buu har fått världens huvudvärk. Ikväll har äntligen Sverige sin första match i detta EM. Har bestämt mig för att kolla på någon match på norra bantorget där tv 4 har sin studio, det ligger bara några kvarter bort. Längtar mest till fredagens match då vi möter England.

Känns som att nästan hela mitt badrumsskåp är helt tomt alla mina produkter börjar ta slut:( Igår fyllde jag på lite småsaker som jag köpte på H&M allt annat beställer jag från England som smink och hudvård. Men det får vänta ett tag på det alltid går på någon tusenlapp.


Ne nu har jag lite att stå i och måste springa. Ha en fin dag alla fina<3

Italiensk afton

publicerat i Matlagnig;
I fredags hade vi Italienskafton här hemma och tittade på fotbollen. Äntligen har den dragit igång. Vi gick  bl a och köpte handgjord buffelmozarella 129 g för 79:- på en jätte mysig butik på Odengatan vid namn A Tavola, kan säga att den var värd varenda krona otroligt god. Jag hoppas att vi kommer iväg till Italien eller Spanien i sommar så jag får äta god mat. Har aldrig varit i Italien det skulle verkligen vara en dröm att hyra ett hus där och äta inhemska mat, mums så gott.


Recept

Romansallad
Körsbärstomater
Jordgubbar
Melon
Sojabönor
Valfri korv, jag brukar ta en ganska stark.
Fetaost
Lufttorkad skinka
Buffelmozzarella
Vanliga tomater
Oliver
Bröd
Kex
Till denna afton drack vi proseco som passade utmärkt.





Till efterrätt blev det massor med goda ostar, popcorn, jordgubbar med grädde och glass. Vi köpte en presentbox med ostar då fick man även med en rinnande ost som man kunde doppa sticks i den var underbart god:)
Denna vecka har verkligen gott superfort. Jag måste hinna med att åka till Ikea någon dag inom kort börjar få slut på massor av saker som jag använder dagligen därifrån. Nu tycker jag att det var ett tag sedan som jag tipsade om någon skönhetsprodukt ska fixa ihop ett inlägg och en ny favorit som jag hittat.

Utelåst på gården:(

publicerat i Allmänt;

Buuu sitter utelåst på gården och har gjort de i över 30 min. Ingen svarar när jag ringer så vet inte hur länge jag får sitta här :(... Varför ska man alltid bli sjukt kissnödig när man inte har tillgång till toalett?

Vasaskolan student i Gävle 2012

publicerat i Allmänt;
Äntligen första dagen på någon vecka då jag inte har några måsten, iaf inget stressigt att tänka på. Denna vecka har gott superfort har knappt hunnit blinka. Åkte hem tillbaka till Stockholm igår kväll igen så det blev mycket åkande fram och tillbaka under gårdagen. Det var ju som sagt student för kusin William som gått ut en 3- årig linje på Vasaskolan, tänk att han blivit så stor nu.
Var första gången jag satte min fot på Vasaskolan, den skolan är väldigt inriktade på estet ämnen och de flesta som går där är min totala motsats. Hoppas iaf William hade en helt oförglömlig kväll. Jag kommer själv aldrig glömma min student det var en av de roligaste dagarna i mitt liv:)








Igår åt jag massor av smörgåstårta och vanlig tårta, kände att det blev aldeles för mycket mådde illa hela dagen. Hade gärna varvat med någon god sallad eller något annat men det blev bara denna mat på hela dagen känner mig helt svullen och illamående idag:(


Kvällen avslutar klassen med studentflak, då åker man runt till olika klasskompisar och hälsar på hos deras familjer och blir bjuden på något att äta och dricka. Supermysigt. Jag ville aldrig att denna kväll skulle ta slut vi hade så roligt med vår klass, hoppas William hade samma känsla. Det var även supermysigt att träffa släkten dock hann jag inte med att träffa mina andra kusiner på pappas sida så tråkigt. Studenten påminner mig så mycket om sommar, fick sommarkänslor igår och längtar efter att ha en underbar sommar med underbara vänner, partyn, uteserveringar, sola på klippor bara ta dagen som den kommer och njuta av underbart väder.

Kusin vitamins Student!!

publicerat i Allmänt;
Är hemma och vänder en sväng, har precis kollat på kusin William som tagit studenten från Vasaskolan, Grattissssss... Nu ska vi snart iväg hem till William och äta god mat:) Mums har längtat hela dagen. Solen skiner och vädret  blev bra tillslut. Ne nu måste jag springa. Vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon.

Även stort tack till Hanna som hade en supermysig grillkväll igår, jag kunde tyvärr inte följa med ut då jag skulle upp tidigt idag och köra till Gävle höll på att somna flera gånger om i bilen..







Nationaldagslunch!

publicerat i Matlagnig;
Hoppas ni har en fin nationaldag alla fina<3 Här lyser äntligen solen, hoppas den stannar hela dagen lång.
Efter en härlig lång frukost, blev det nyss dags för lunch. Jag gjorde en supergod bönsallad. Jag är helt besatt av soja bönor. I salladen använde jag mig av bönor som redan är klara att ätas direkt. Annars brukar jag köpa bönor i skal då sitter det typ 3 bönor i varje skal.
Snart bär det av till Värmdö då Hanna har nationaldag plus Värmdö golf fest, ska bli så mysigt att grilla och träffa brudarna...



Recept Bönsallad

Sojabönor
Romansallad
Körsbärstomater
Melon
Jordgubbar
Blåbär
Fetaost
Toppa med riven parmesan olivolja salt och peppar, mums.

Resume från helgens Bröllop

publicerat i Inredning;

I lördags var vi som sagt på Bröllop för Emelie och Paul på Ljusterö. Jag har inte varit på bröllop på säkert 10 år så det var verkligen på tiden. Vädret var verkligen inte på vår sida det blåste och regnade som sjutton, tappade tom känseln i mina fingrar med det var ändå charmigt och mysigt på något sätt allt var ju inomhus så vädret spelade inte så jätte stor roll.
Vigseln gick superfort tror det tog max ca 40 min att vigas, under vigseln var det även superfina uppträdanden. Jag fick först en obehalig känsla i kroppen när vi satt där i kyrkan då vi har haft en jobbig vecka och Eric har förlorat någon som betytt väldigt mycket för honom. Så det kändes väldigt lustigt att vara på ett bröllop efter allt som hänt. Satt med tårar i ögonen och Erics hand i min under hela vigseln. Både för det som hänt och även för den vackra vigseln. Det var rörande när prästen berättade lite kort om Emelie och Pauls liv tillsammans, så vackert och kärleksfullt.
Efter kyrkan var det middag och fest en liten bit bort i ett trevligt litet hus. Dukningen var superfin och i rummet fans det även en orkester:)




Så fina, nygifta och lyckliga. Emelie hade designat klänningen själv, såg ut som en bakelse:)


Dukningen var superfin, Emelie hade bestämt och gjort allt själv:) Den lilla foldern som ligger till vänster om varje dukning glömde jag att ta kort på, den var superrolig det stod bla några rader om alla gäster så man kunde läsa om vem man ville, bara att kolla vart personen sitter så kunde man kolla vilket nummer den hade och läsa. Supersmart.











Efter detta bröllop har jag fått perspektiv på hur jag själv vill ha det och inte ha det i framtiden, men än är det nog ett bra tag till min stora dag kommer men när den kommer, kommer det bli den bästa<3
Tyvärr tog jag inte några bilder på mig själv :( Det ångrar jag så mycket, tar ju även alla bilder med mobilen också så det blir inte alltid det bästa.

Ett rosa stort bröllopspaket

publicerat i Inredning;
Kom inte i säng förens 01:30 inatt känner mig helt död idag med en hemsk huvudvärk:( Om några timmar blir det avfärd till bröllopet, tror att jag ska ändra kläder helt nu i sista sekund då det är världens regn och blåst oväder ute:( Jag hade köpt en kläning som är supersommrig med öppen rygg och känner inte direkt att jag vill ha den i dag, buu det är verkligen riktigt ruggigt ute idag. Men då blir det ju iaf väldigt mysigt att vara inne i kyrkan och sedan äta gott och festa natten lång. Ett senkast från mig drar snart Stockholm marathon 2012 igång, tycker vrekligen synd om alla som ska springa i detta väder.



Jag har kämpat i flera timmar med att få ihop denna Bröllopspresent så hoppas den blir bra:) Jag slog även in den i rosa presentpapper med vita hjärtan när jag slagit in nästan hela kartongen så ser jag att jag gort det upp och ner:(..... Fans ingen möjlighet att göra om. Hoppas ingen lägger märke till det:)  Jag toppade iaf med rosa supersöta presentband. Gahhh jag vill ha detta paket själv:) Nej nu måste jag in till stan och köpa det sista inför bröllopet, glömde även Erics skor på jobbet som han ska ha så måste förbi där också:(