Jordgubbar och derby

publicerat i Allmänt;
Ännu en otroligt fin dag här i Stockholm med solsken, stan är även full av poliser, helikoptrar och killar i fotbollströjor inför kvällens derby. Jag tycker det är superroligt med derby man känner liksom att det ligger något i luften under hela dagen som att något stort ska hända. Många slutar tidigare från jobbet för att ladda upp med en bit mat och en öl på någon mysig uteservering. 
En sak som är otroligt irriterande är dock helikoptern om kretsar över våra hos och aldrig förvinner låter sjukt mycket och stör!!!!!!!!!!!!!!


Några poliser samlas i Vasaparken inför kvällens derby mellan AIK och Djurgården. Uteseveringarna var fullsatta redan vid kl 16 tiden idag:=)


Jag laddar upp inför kvällen med jordgubbar. Jorgubbar är nästan godare än godis men bara nästan. Jag äter jorgubbar nästan varje dag i allt ifrån sallader till smoothies. Buuu fick reda på idag att Joel Lundqvist var tvungen att avbryta VM pga av skada sååå tråkigt:( Synd att många skadar sig nu. Härligt med vinst igår mot Danmark iaf. Längtar tills nästa match som är mot Tyskland.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Jordgubbar <3

Kommentera inlägget här :