Solglasögon från Lensway

publicerat i Allmänt;

Kommer ni ihåg när jag skrev att jag tappat bort mina solglasögon som jag aldrig hittar... Idag vände jag upp och ner på lägenheten ännu en gång, de är spårlöst borta:(
I detta strålande väder vi har nu så är solglasögon ett måste jag kan inte gå ut i solen utan ett par, använder dem både som solglasögon, hårband även inomhus om jag tex ska gå och handla och är superbakis och inte vill visa mig bland människor,hihi.

Har surfat runt på internet efter ett par nya och hittade dessa supersnygga på Lensway ett par Ray-Ban för 999:- Ray-Ban - RB4125-601 32 Cats 5000 hos Mylovebasket
Ray-Ban 999:-
Klicka på Lensway länken ovan så kommer du direkt till sidan med alla deras solglasögon där alla kan hitta sin favorit modell:)

Dessa är precis i den modell som jag är ute efter och älskar. Har annars jätte svårt att hitta några som passar men dessa tror jag att det får bli. Då är frågan bara bruna eller svarta? Tycker att båda är lika snygga...


Att vårda sina sminkpenslar

publicerat i Skönhet;
Hoppas att ni alla har en fin Valborgsmässoafton men superfint väder som vi har här:) Jag slänger in ett litet snabbis inlägg då jag tyvärr inte hunnit förbereda något annat.
Jag hade tänkt lägga upp ett bakrecept då jag stod och bakade i över 4 timmar igår kväll men jag har tyvärr inte hunnit skriva ner det ännu.  Men imorgon kommer det nog:)
Hahah inte för att jag tror att så många sitter vid datorn nu och vill läsa om hur bra jag tycker att det är att rengöra penslar, me nån kanske sitter hemma och har tråkigt eller vill läsa senare:)



Tänkte iaf bara påminna om att det är viktigt att tvätta sina penslar med jämna mellanrum för att motverka bakterier som i sin tur kan leda till dålig hy. Har man syntetborstar får man köpa nya lite då och då medans äkta hår kan man ha i flera år, tror jag köpte min id borste för ca 8 år sedan och den är fortfarande som ny helt sjukt.



Jag använder mig alltid av shampoo eller balsam båda funkar lika bra. Nu på senare år har fler och fler sminkmärken börjat sälja speciella rengöringsvätskor dem är ju super om man måste tvätta borstarna jätte ofta tex om man använder pensel till sin flytande foundation, då kan man även använda sig av diskmedel. Tänk på att tvätta och tvätta tills all färg har försvunnit och det bara är vanligt vatten som rinner av penseln.
Låt sedan penslarna helst ligga på en servett under natten.
Man kan även ge penslarna en impackning någon gång då och då så håller dem sig lite längre.

Ne nu måste jag springa iväg, ha en fin kväll mer er <3

Titta vad jag hittade längst inne i min garderob <3

publicerat i Mode;
Igår när jag letade igenom lägenheten efter ett par glasögon som jag har lyckats förlagt och har inte en aning om vart så hittade jag en gammal smikväska där jag har sparat några smycken och lite småsaker som jag inte viste om  jag skulle slänga. Det är så konstigt oftast när någonting kommer bort så brukar jag efter några dagar komma på vart jag lagt saken men med glasögonen står det helt still har inte en aning om vart jag lagt dem. Men det känns som att jag la dem någonstans när jag städade och sa till mig själv glöm nu inte att du lagt glasögonen här... Men var?????????

Här är iaf lite bilder på smyckena som jag hittade dem är nog ca 4 år gamla, hittade även min marc jacobs plånbok som jag la undan för jag tröttnat på den men nu tror jag nog att jag ska börja använda dem igen:)


En söt lite cupcake som är ett halsband, kommer inte ihåg vart jag köpt denna. Dock är halskedjan av sämst kvalite så den måste byta ut!


Lite smycken som jag tror är från Gina Tricot och glitter:) Läderbandet med fjädrarna är ett huvudsmycke:)


Min Marc Jacobs plånbok köpte jag för ngt år sedan när jag jobbade på nk, då älskade jag Marc Jacobs nu har jag dock tröttnat lite på det märket men visst finns det snygga saker speciellt smycken:)



Nu ska jag iväg ut till barkarby och gå på Ikea,Media markt och plantagen.
Hoppas ni har en fin dag:) Gårdagen bjöd förresten på underbart väder och mys på stan, promenad och en härlig middag som avslut på kvällen ville inte sitta inne en sekund.

Victoria´s secret favoriter

publicerat i Skönhet;
Några av mina favorit dofter är faktiskt från Victoria´s secret och speciellt doften Love Spell jag har den i massor av olika varianter som handkräm, bodylotion , body mist och parfym. Parfymen är superbra och endast 30 ml så man kan alltid bära med den i handväskan vare sig om man ska till jobbet eller på krogen.
Med denna doft får man även alltid kommentarer av andra som tycker att den luktar gott:)
Det enda negativa jag kan komma på med parfymen är  att doften inte håller så länge på huden men det är ju helt förståeligt då den är väldigt billig i pris.


Här är lite produkter som jag har från love spell serien hade också handkrämen men den har tagit slut:( den var en av de bästa handkrämer jag haft:)

 
Här är 2 andra hankrämer som jag har Coconut passion och Strawberries and Champange tycker att den sistnämnda luktar lite för starkt. Coconut Passion är helt okej men ibland kan jag tycka att även den luktar lite starkt.


Mina 2 favoritparfymer. Vanilla lace och Love spell. Inget slår som sagt denna underbara love spell den bär jag alltid med mig vart jag än går:)



<3
Victoria´s Secret går äntligen att köpa på vissa svenska webbshopar nu, dock är det absolut billigast att köpa i USA. Undrar när de kommer att öppna butik i Sverige vet att dem har letat lokal och likande i flera år men verkar som att det inte blir av. Men man kan ju alltid hoppas:)

Oopsie recept

publicerat i Matlagnig;

Nu senast när jag gjorde hamburgare glömde jag köpa bröd så jag gorde Oopsie att använda som bröd.
De smakade dock inte något speciellt nästan ingenting alls men jag tycker iaf att det blev gott:) hade även i liten riven ost i smeten för att få lite ostsmak på dem.

Det finns ganska många olika recept på dessa har jag sätt, jag brukar alltid göra min egen variant använde mig iaf av detta recept.

Oopsie recept

6 ägg som man delar upp i gulor och vitor.
200 g philadelphiaost
1 msk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver
1 tsk salt
ca 1 dl riven ost
solrosfrön att strö på degen


Börja med att vispa äggvitorna så hårt att det går att vända upp och ner på bunken utan att det åker ut.
Blanda samman det övriga ingredienserna utom solrosfröna i en separat bunke. Vänd sedan ner äggvitorna försiktigt så att luften och flufet behålls. Häll sedan ut smeten på bakplåtspapper i lagon storlek och strö sedan solrosfröna och lite salt över så mycket du vill ha.
Grädda ca 30 min på 150 grader.






Jag änvände dessa som sagt som hamburgerbröd. Men för någon månad sedan använde jag dem som mackor med ost och bregott havssalt supergott när dem precis kommit ut från ugnen.

Bästa doftljusen Yankee candles och shearer candles

publicerat i Inredning;
Jag har alltid doftljus hemma dock inte för många så det luktar doftljus i hela lägenheten. Tipsade tidigare om detta från Shearer candles med doft av vanilj och kokos helt underbar doft. Detta kan köpas på PUB och Nk i Stockholm finns säker på massor av mer butiker också men dessa vet jag till 100 har dem.



På min födelsedag köpte söta Angelina detta till mig från Yankee Candle, självklart ett rosa :)
Detta lägger jag nu till bland mina favoriter. Ljuset är jätte stort så man kan tro att det ska lukta starkt men doften är helt perfekt inte för stark och inte för svag. Doften heter Sables Roses (Pink Sands) och har en brinntid på 150 timmar det är verkligen super.





YANKEE CANDLES hemsida kan du läsa om alla ljusen och även beställa hem då de har en shop, ljusen finns i olika storlekar färger och dofter helt underbara:)

Boken om cupcakes, kakor och cheesecakes

publicerat i Bakning;
Tänkte tipsa om denna bakbok som innehåller recept med cupcakes, kakor och cheescakes.
Jag älskar recept böcker framförallt med bakrecept, denna bok köpte jag för ca 1 år sedan och använder den flitigt. Älskar även att kolla på alla bilder.
Ett plus är att de sista sidorna innehåller olika guider på tex saker man behöver veta när man bakar allt ifrån hur man gör en spritspåse till hur du gör egna mönster på sockerpasta.



Här nedan kommer lite smakprov på vad boken erbjuder.


Dominokakor.


Slickepinnekakor, tycker att dessa är supersöta och perfekt att ha på tex kalas.


Smal jordgubbscheesecake, perfekt nu till sommaren.


Cupcakes med kokoskyssar, mums jag älskar kokos och vit choklad dessa är ljuvliga:)


Rosa mandelbiskvier, dessa  har jag inte hunnit göra ännu men de ser otroligt goda ut så måste ta tag i att göra dem inom kort:)

Vårtecken på gården i form av fina blommor

publicerat i Allmänt;
Vilket härligt väder vi har/har haft idag:) Vaknade av fåglarnas kvitter och solens strålar som lyste in genom fönstret. Tänk vad mycket vädret spelar in på humöret. När det är fint väder blir man så glad och pigg. Jag får alltid massor med ideer och får en extra kick att vilja genomföra mina framtida planer och drömmar. Ibland önskar jag att jag bodde i ett land där det är någorlunda vamt året om:)
Ne nu ska jag laga lite mat och fortsätta kolla på Stanley Cup - slutspelet sen blir det en lugn kväll med lite fix:)









Hittade en rosa blomma:)





Alla dessa fina blommor finns på vår gård! Jag kan bara inte få nog av blommor. Känner verkligen att min allergi börjar smyga sig fram nu :( börjar klia direkt i näsan så fort jag går utanför dörren och ögonen ska vi inte tala om:(
Hoppas ni alla får en fin kväll <3

Snittar från födelsedagen<3

publicerat i Matlagnig;

Här är några av snittarna som jag bjöd på i lördags det var inte bara cupcakes som serverades:)
Självklart är allt upplagt på mina Mateusfat. Jag fick även ett nytt rosa jätte stort mateus till min samling av brudarna så snällt:)




Salami med honugsmelon.


Honugsmelon med mozzarella salt peppar och olivolja:)


Oliver med fetaost och ölkorv med brieost.


Crostini med pesto.

Idag kom det även några födelsedagskort i brevlådan tack så mycket för dem:)
Tycker det är jätteroligt att vänner och familj fortfarande skickar kort. Jag försöker själv skicka kort vi högtider iaf, födelsedagar är jag dålig på :(


En födelsedagsfest med cupcaketema<3

publicerat i Allmänt;

Hade en jättemysig födelsedag igår. Dock var jag stressad hela dagen och hann inte med allt jag skulle göra. Cupcakekalaset var jätte mysigt fick hjälp av brudarna att göra klart det sista <3 Så allt blev supergott:) tror att cakepopsen tog hem förstaplatsen:). Jag lägger upp recept senare i veckan. Tack ännu en gång för alla gratulationer och presenter <3 Vill passa på att tipsa om filmen på tv 4 kl 21:00 ikväll Shutter Island den är superbra:)

Childhood armband

publicerat i Allmänt;
Jag älskar dessa söta Childhood armband har köpt hur många som helst så länge dem funnits både till mig själv och till andra tycker dem är en fin present också som alla uppskattar. Jag har fått frågan 1000 gånger om vart jag köper dem.
Jag köper mina på olika Doc morris apotek. Armbanden kostar 100:- styck en större del av den summan går direkt till arbetet för barn i utsatta situationer. Klicka här så kan du läsa mer och hitta ditt närmsta apotek:)



En fin gåva att ge bort eller köpa till sig själv<3

Gelé naglar

publicerat i Skönhet;

Fixade äntligen mina naglar för någon dag sedan vågar knappt visa före bilden för att de var så missfärgade av nagellack då jag är sämst på att använda underlack.
Jag gjorde iaf gelé naglar det var ett tag sedan jag hade det nu. Superskönt iaf så behöver man inte tänka på att det skivar sig eller går sönder. Gelé naglarna håller sig snygga i upp till 4 veckor!


Såhär risiga och missfärgade var mina naglar från början. Dock har jag ju alltid nagallack så det syns inte :)


Här är lite av det jag använder när man gör gelé naglar. Bla Uv lampa, olika geler, penslar, slip m.m det är väldigt mycket saker som behövs.


Dessa 3 använde jag  ovanpå gelén när jag var helt färdig. Jag tycker egentligen att Essies nagellack är helt värdelösa men ville ha ljusa så denna färg passade bäst nu. Sen använder jag överlack från Sally Hansen det är underbart bra. Avslutar med nagelolja från PROnails.


Här är slutresultatet:) Väldigt ljusa aglar så mina händer ser vita ut haha men det kan man ju bara ändra när man vill:)
Det är det bästa med gelé naglar du kan ändra nagellack 100 gånger om utan att det påverkar gelén.

Världens bästa pappa<3

publicerat i Allmänt;

Idag har jag spenderat dagen med världens bästa pappa:) Alltid när han kommer så har han med sig tonnvis med mat, så gulligt och snällt och det första han säger är att vi kan gå till prisextra och köpa mer, jag tycker det är så snällt så jag blir tårögd:) Vi gick en snabbis inne i stan och kollade på nya mood gallerian och sedan till Svenskt tenn för att köpa en överraskning till mamma. Hahah både jag och pappa hatar att gå i butiker så det gick på 5 röda. Sedan gick vi och hade det mysigt på norr mälarstrand.



Pappa,jag och lillasyster:) Min lillasyster var så otroligt gullig när hon var liten jag blev bara kallad för Ted Gärdestad:(
Åhhh jag hatar verkligen att ta farväl ifrån familjen och släkten när man väl träffar dem, lika jobbigt varje gång. Önskar alla vi kunde bo i samma stad men så kommer det tyvärr aldrig bli då ingen av oss vill flytta.

Tack för idag pappa<3

Ballerina kladdkaka

publicerat i Allmänt;
Blev en kväll med huvudvärk hemma i soffan:( så tråkigt.. Har dukat upp med min favoritkaka och lite kaffe, Ballerinakladdkaka är helt sjukt god. Passar även super att doppa i kaffe eller mjölk.







Just nu står det 2-2 mellan skelefteå-brynäs. Idag står Johan Holmqvist i brynäsmålet för första gången i detta slutspel...

Flowers all over the place

publicerat i Inredning;

Blev tyvärr inget sm-guld igår för brynäs. Men det kommer imorgon eller på torsdag. Äntligen en spännade match jag har saknat det då jag tycker att Skelefteå har bjudit upp till ett tråkigt motsånd, äntligen var dem lite mer på hugget.

Köpte tulpaner i lördags och fy vad allergisk jag är så tråkigt jag som verkligen vill ha tulpaner, ska försöka ha dem så länge jag orkar:( Färska blommor är underbart jag vill inte vara utan det. Kan piffa upp vilken tråkig inredning som helst.

 











Jag älskar färgklickar, är så sjukt trött på helt vita hem. Vitt är supersnyggt och jag vill själv ha grunden i hemmet i helt vitt men då måste man ha detaljer i färg som piggar upp lite. Det gör så mycket med bara en blomma eller en vas:)

Guldfeber i Gävle

publicerat i Allmänt;
Gävle har guldfeber:) Tror att det kommer att bli en magiskt afton i Läkerol arena ikväll:)
Önskar att alla vi tjejer från gamla goda tiden hade varit samlade och hejjade fram brynäs tillsammans.






Klockan 19 går startskottet, längtar som en galning nu:)

Drinks on me

publicerat i Allmänt;

Efter en snöig morgon blev det strålande sol och härligt ute:) efter att Brynäs vunnit (så klart) så blev det en liten mini prommis till dags livs. Köpte godis och färska blommor :) imorgon kan Brynäs ta sm guld, helt underbart!! Nu har jag gjort sommriga drinkar.

Sex, förhållanden, killar och gamla tider

publicerat i Allmänt;
Hade en supertrevlig kväll igår på Bishop Arms Östermalm med Helen, Silvia och Lilie. Inte träffat någon av dem sedan nyår. Helt sjukt men så bor vi ganska långt ifrån varandra också. Vi pratade om allt mellan himmel och jord men framförallt innehållet i min rubrik. Hahah vi hade superskoj iaf. Det var faktiskt väldigt mysigt och skön stämmning där och maten var god. Blev dock cola till maten för min del då jag kände mig bakis från torsdagens drickande som inte alls var nå mycket. Vi var innan på Sturehof och där hörde man knappt sin egen röst när man pratade för det var sååå mycket folk, jag som annars tycker det är supermysigt:)





Ne nu ska jag gå och köpa mig en stooor frukost, sedan baka något gott, därefter kolla på hockey och sedan avsluta kvällen med kalas:) Hahah kul att vi har snöstorm här idag.

Olearys, Riche, Story och Kåken

publicerat i Allmänt;
Gårdagen var jättetrevlig var så längesedan jag träffade Cissi nu så det var verkligen på tiden:) Vi började på Olearys med mat och dryck för att kolla på hockeyn, självklart vann brynäs efter en liten rysare på slutet.
Efter några glas vin bar det av mot Riche sedan Story och därefter Kåken. Var superhärligt väder på kvällen/natten kom nog hem i sängen kl 01 så det blev inte så sent men roligt hade jag iaf :)

Nu ska jag snart in till stan för middag tror jag skippar alkohol ikväll, (fast man vet ju aldrig) ska på fest imorgon igen och på söndag är det hockey Brynäs kanske tar sm guld då :)



Hahaha det var vi och typ 6 personer till som kollade på hockeyn, tyvärr hade ju AIK fotboll match samma tid så alla andra kollade på fotbollen, tråkigt vi fick inte riktigt någon stämning. Ne nu ska jag måla mina naglar tror det får bli i rosa denna gång:)

Gino recept

publicerat i Matlagnig;

Blev tvingad att kolla på Tintin filmen nu ikväll. Den är faktiskt ganska bra. Jag är inte alls så mycket för tecknade filmer men nån enstaka gång kan det vara roligt. Passade på att göra lite Gino till efterrätt. Använde mig av ananas, jordgubbar och banan skulle även ha i kiwi men den glömde jag. Ovanpå hyvlade jag massor med vit choklad in i ugnen på 250 grader i ca 10 min. Serveras sedan med carte dor vaniljglass:) tyvärr blev mina bilder inte de bästa.

Residence i väntan på att komma in

publicerat i Skönhet;

Sitter och läser residence medans jag väntar på min tur. Jättebra inredningstidning dock är hälften av tidningen full med reklam! Bra för dem men tråkigt för oss som läser. För några år sedan läste jag bara typ cosmopolitan, solo och liknande tidningar nu är det uteslutande inredningstidningar jag läser älskar verkligen inredning.

Lancome juice tubes

publicerat i Skönhet;

Härligt Brynäs, Skellefteå hade inte en chans. Men nu till ngt annat. Nämligen läppglans. Jag använder inte läppglans speciellt ofta nuförtiden blir mest läppstift. När jag väl använder läppglans blir det dessa från Lancome juice tubes, sitter bra ger ett fint skimmer och har en behändig förpackning. Superbra att alltid ha ett i väskan:).

Nagelfix och bebismys

publicerat i Allmänt;
Har känt mig ovanligt trött idag, känns verkligen som att det är söndag. Skönt med en kortare vecka. Idag har jag gjort Emelies naglar fina hon ska gifta sig i Juni så då ska hennes naturliga naglar vara långa och snygga. Efter nagelfixet grillade vi kött och gjorde god sallad till, supermysigt och gott med grillat.
Det var roligt att få leka med lilla Ralp också han är världens snällaste:)


Söta glada lilla Ralph med Eric:)
Imorgon är det hockey är såååå laddad kommer bli superspännande.

Popcorn

publicerat i Allmänt;

Har varit superbakis idag därav dålig bloggis. Vi hade iaf superroligt igår hemma hos Katta och David. Kvällen avslutade vi på lemon bar. Haha var längesedan jag var där det är ganska speciellt om man säger så. Men vi hade superroligt, jag och Leo hade show till alla schlager låtar och dansade så svetten rann:). Idag blev det långpromenad till Sollentuna med ena foten full i skavsårsblåsor och den andra med en sträckning tog det ca 2 timmar, gissa om det var skönt att sätta sig ner. Tänkte tipsa om dessa kryddor till popcorn jättegoda om man vill ha lite mer smak:). Sov gott mina vänner.

Kom igen nu AIK

publicerat i Allmänt;

Kollar hockey, va sjutton håller AIK på med dem är inte ens bra nu!!! Kom igen nu för sjutton !! Såg förresten snabba cash igår för första gången konstigt för att vara mig då jag sätt praktiskt taget alla svenska filmer som går att se, men denna har jag lyckats missa. Var roligt att se Joel Kinnaman också då jag bara sätt han i Johan Falk tidigare. Jag tycker iaf dem var bra men tycker boken är bättre. Såg dessa söta kinderägg förpackningar på prisextra. Ne nu blir det hockey mat och godis, senare ikväll väntar kalas och utgång på Kungsholmen. Trevlig påsk mina vänner.

Långfredagen bjuder på snö

publicerat i Allmänt;

Åhh så roligt att AIK vann igår:). Då blir det en till match imorgon. Jag tror att Brynäs kommer ha lättast att vinna över AIk. Så nu håller jag tummarna:). Idag är det verkligen april väder med lite snö :( tänkte på det iår har jag inte ens tagit fram mina längdskidor, det är lite tråkigt. Här är iaf lite av mitt påskpynt.

Huvudjägarna

publicerat i Allmänt;
Igår kväll hyrde vi film och köpte godis kunde inte hålla mig till helgen.
Hann se en av filmerna igår det blev Huvudjägarna av Jo Nesbo med snygga Nikolaj Coster-Waldau i spetsen hade hört så mycket bra om denna film så var tvungen att se den.
Kan säga att den var verkligen bra rekomenderar den starkt:)
Betyg 7,5 av 10


Snygg och välgjord film.





Hahaha hemmakväll har alltid så varierat godis älskar deras blandning, igår hade dem fått in detta på lösvikt skum kyklingar roliga att titta på men inget jag skulle vilja äta.

Glömda påskkort

publicerat i Allmänt;
Blir så arg på mig själv. Nu när jag kom hem så ser jag att det har kommit påskkort i posten. Typiskt jag som köpt påskkort för nästan 2 veckor sedan för att inte glömma att skicka iväg dem vad gör jag jo glömmer att posta dem:( Tyvärr kommer dem inte hinna fram innan påsk nu:(


Grattis

publicerat i Allmänt;
Idag fyller världens bästa pappa och kusin Sara år, Grattis:) Vi får kalasa till helgen.
Underbar dag idag solen strålar och visar sig från sin bästa sida. Senare idag blir det till att inhandla lite mer påskpynt och godis.





Det är så konstigt, varje år när jag ska ta fram påsk eller julsaker så är hälften borta. Fattar inte vart det tar vägen.
Nu måste jag fortsätta skriva på min recension om fucking måsen har inte hunnit komma någon vart och vill vara klar innan påskledigheten:)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

publicerat i Allmänt;
Vilken härlig kväll, brynäs if i i sm final:) Jag satt och rös hela matchen önskar verkligen jag hade varit i Gävle på Läkerol arena var ett härligt tryck där. Final matcherna ska jag boka in iaf, hade varit så roligt om de får möta AIK så kan man gå på matcherna här i Stockholm.
Vill ge ett stort plus till brynäs målvakt Niklas Svedberg som går rätt in i detta slutspel och visar vart skåpet ska stå!



Saknar tiden som cheerleader på brynäs, det var verkligen en sjukt rolig tid vi hade <3

Svenskt tenn och Missoni Home

publicerat i Inredning;
När det kommer till inredning så tycker jag om fixa och trixa jag tröttnar ganska fort på det jag har och vill ständigt göra om. Eftersom det inte håller att köpa en ny soffa eller ett nytt bord varannan månad så satsar jag mycket på detaljer. Brickor,blommor,vaser, filtar, kuddar, handukar, m.m det kan man göra om lite då och då och ändå se en stor skillnad.

2 märken på inredning som jag vill tipsa om är Svenskt tenn och Missoni home vill även flagga för svenskt tenns underbara butik på Strandvägen här i Stockholm.













Mötte Bambi i Haga

publicerat i Inredning;

Yes Brynäs vann igen, underbart:). Efter hockeyn gick jag ut på en prommis i haga. Jag tycker det är så härligt att gå långa promenader i min ensamhet och lyssna på bra musik och dagdrömma. När jag nästan gått hela varvet kom det fram 2 söta bambisar. Dock fick jag inte någon närbild men dem var jätte nära mig.

När buset inte längre är roligt

publicerat i Allmänt;
Som sagt 1 april idag, den stora lurardagen. Jag brukar som sagt inte luras bara för att det är 1 april det gjorde man mest när man var liten. Då kunde jag planera inför ett bus i flera dagar innan köpte även alltid kalle anka tidningen där fick man nästan alltid något bra tips på bus.
Förra året på 1 april så jobbade jag på ett mötesbokningsföretag. Just detta datum var det 2 nyanställda på företaget som gjorde sin första dag, självklart hade cheferna bestämt sig för att lura skiten ur dem.
Luret filmades och visades upp för hela företaget på fredagsavslutningen, jag tyckte för den sekunden att det var sjukt kul men sen tyckte jag genast synd om de 2 nya jag såg på deras ansiktsuttryck att det inte var så roligt att se sig själv bli lurad och göra bort sig inför nya människor man inte känner. Det var ju liksom ca 50 pers som skrattar ihjäl sig åt dem. Det hade varit bättre om man lurat någon som jobbat där ett tag och framförallt lite snällare.
Jag tycker iaf man ska luras med glimten i ögat och inte göra allt för konstiga saker.



April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill:)
Nu sitter jag och inväntar att hockeyn ska börja. Kommer inte att gå utanför dörren idag, handlade massor av gott igår till hockeyn så nu blir det bara mys.

2 glas vin på Kungsholmen

publicerat i Allmänt;
Kom hem för en liten stund sedan blev 2 glas vin på Kungsholmen fast jag bara tänke sitta hemma och ta det lungt ikväll då jag inte har så mycket energi just nu. 
Slängde  iaf precis ihop lite pasta med mozzarella och lite efterrätt bestående av jordgubbar, digestivekex och lite vindruvor. Jag älskar att äta mat mitt i natten i sängen haha.
Imorgon eller jag idag söndag är det ju 1 april då får man luras. Jag älskar att luras men jag gör det mest när  rätt tillfälle dyker upp då kör jag alltid all in små luras är inget för mig hehhe.



Hoppas att ni alla har haft en fin kväll, såg precis att det är Out of towners på 4an jag gillar Goldie Hawn så jag ger den en chans:)