plugg, plugg och åter plugg

publicerat i Inredning;
Idag har vi kanske världens tråkigaste väder ute. Jag har bestämt mig att inte lämna lägenheten idag då jag har aldeles för mycket att göra på hemtentan. Har precis tagit en paus i allt läsande, skrivande och analyserande för att äta lite mat passar även på att kolla lite på gossip girl. Har även bunkrat upp med massor av choklad i olika smaker och olika drycker. Det jobbiga med hemtenta är att jag vill unna mig massor av gosaker och ha det riktigt mysigt hemma. Något som fortfarande känns konstigt med att plugga är att man kan sitta hemma och plugga och lägga upp sina tider själv, annat var det när man jobbade och nästan aldrig var hemma och när man väl kom hem på kvällen var man så trött så man nästan ramlade ihop. Det känns liksom väldigt konstigt att kunna vara hemma så mycket, men otroligt skönt. Jag sitter hellre hemma och pluggar än är i skolan.
 
 

Mateus porslin

publicerat i Inredning;
Jag är ju en samlare av Mateus och försöker köpa en ny del i samlingen ca 1 gång i månaden då det kostar ganska mycket per gång. Har dock börjat tröttna lite då många har blivt helt galna i dessa nu. Jag vill ju ha speciella och unika saker helst. Men men denna månad tänkte jag bl.a. Köpa regnbågstallriken om den finns tillgänglig på Åhléns eller Nk:) sov gott mina vänner.

Peter Forsberg på Helenius Hörna

publicerat i Inredning;
Det börjar verkligen bli höst nu riktigt kallt i luften ute. Denna vecka är en tentavecka för mig, så tyvärr läggs mycket annat åt sidan. Dock kommer slutet på veckan och helgen bli supernice:). Mitt i allt plugg idag tog jag en paus och träffade söta Angelina. Vi var och kollade på Inspelnigen av Helenius hörna med Peter Forsberg som gäst. Jag har alltid tyckt att David är superrolig ända sedan jag började kolla på hans och Peter Magnussons program pyamas som gick på z tv när jag var yngre. Dock tycker jag att Peter Magnusson är snäppet roligare :).
Tog bara en liten bild innan allt drog igång. Ha en fortsatt fin kväll alla söta:)

En söndag på Nk och i Mood gallerian

publicerat i Inredning;
Nu har jag försökt göra detta inlägg 100 gr prövar nu en sista gång. Plötsligt går det inte att blogga från min mobil eller iPad :(. Jag skrev iaf att jag har hängt på stan nästan hela dagen. Med shopping på Nk och shopping av gosaker i bl.a. Mood gallerian. Juiceverket blev det i vanlig ordning en sumo och en köttmacka på super duper gott:)
Grattis också till min söta farfar som fyller 80 år idag:)

Amerikanska pannkakor med Mandelmjöl

publicerat i Matlagnig;
Vilket tråkigt väder vi har idag:( Men ganska skönt ändå då jag har massor av saker att uträtta inomhus då behöver jag inte få doligt sammvete för att jag inte är ute.
Jag tänkte iaf slänga upp ett super gott recept på pannkakor som är superenkla och supergoda att göra tex en lördagmorgon.
 
Amerikanska mini pannkakor med mandelmjöl
 
ca 5-6 mini pannkakor, (jag brukar göra dubbel sats)
 
2 ägg
 
1 dl grädde
 
1 dl mandelmjöl
 
1 tsk bakpulver man kan även ha i en klick vaniljsocker.
 
Blanda ihop alla ingredienser och låt stå i ca 15 min. Stek sedan i smör.  Jag äter mina med bär av olika slag och lite sirap eller/ och grädde :)
 
 

Bild från recept.nu Lchf pannkaka.

Rosa läppar

publicerat i Allmänt;

Hoppas ni har en fin fredagkväll alla fina:) Själv är jag äntligen tillbaka i Stockholm.

Tidningen Chic läggs ner

publicerat i Allmänt;

Igår kunde man läsa på tidningen Chics hemsida att tidningen kommer att läggas ner inom en snar framtid då försäljningsnivå inte hållit måttet. Tråkigt tycker jag, men tyvärr tror jag att detta bara är början på tidningar som läggs ner. Önskar iaf alla på redaktionen lycka till i framtiden.

En lång dag på skolan avslutas med middag på olearys.

publicerat i Allmänt;

Efter en lång dag i skolan sitter jag nu på olearys och avnjuter lite kvällsmat framför AIK - Brynäs på tv. Har även hunnit med ett frisörbesök skönt. Nu är håret kortare och lite ljusare upptill med slingor :) Ne nu är det för spännande så måste sluta blogga.

Högskolans mat och café är bland det sämsta jag varit med om.

publicerat i Allmänt;

Inte för att vara negativ men skolans café är bland det sämsta jag har varit med om. Kolla lite av utbudet. Visst det kanske är gott men vem vill trycka i sig en ölkorv eller nachochips tex på ett seminarium. Finns dock inte så mycket annat att välja mellan. Dock är tyvärr restaurangen lika dålig om inte ännu sämre tyvärr.

Under mitt paraply:)

publicerat i Allmänt;

Gävle från ett paraply eller nått. Självklart precis när mitt tåg stannade i Gävle så började det regna något hel galet. Eftersom att åka kommunalt är bland det värsta jag vet sprang jag till närmaste butik helt dyngsur och köpte mig ett paraply. Under mina 15 minutersgångväg vände det sig in och ut kanske 20 gånger. Nu är all min packning och jag genomblöt. :(. Men men vad gör man inte för att slippa bussen.

Vaniljkesella en söndagsfavorit:)

publicerat i

Hoppas ni alla har haft en bra helg. Det har jag iaf med händelser som, tjejmiddag, 25 årsfest, brunch gånger 2, träning, shopping, strålande väder och lite mys:) Önskar dock att jag kunde må bra någon gång så man kan njuta fullt ut av mina äventyr. Nu väntar en vecka i Gävle:(. Längtar redan till fredag eftermiddag då jag åker tillbaka till Stockholm. Kollar ni på Beck? Det gör jag. Kanske inte världens bästa avsnitt direkt, hoppas det blir bättre nästa gång. Till filmen äter jag en av mina favvo efterrätter Vaniljkesella med hallon, jordgubbar och grädde. Kan det bli enklare ?

Presskonferens direktsändning

publicerat i 0;

Rekommenderar verkligen alla som har tillfälle nu att kolla på presskonferensen med Martin Schibbye och Johan Persson. Sänds på play och live på kanal 1. Jag tycker det är så hemskt det dem har varit med om så mina tårar forsar pga av det men också av glädje att dem är hemma.

Missoni by Lindex !!!

publicerat i Mode;

Antar att ni är många med mig som längtar till Lindex släpper sitt samarbete med Missoni. Jag kommer iaf hänga på låset när kollektionen släpps. Tidigare i veckan hade dem modevisning på Italienska ambassaden på Djurgården. Önskar jag hade sett den.! Hittade lite pressbilder från kollektionen.

En dag på högskolan, tur att litteraturen är rosa:)

publicerat i

Efter en fullspäckad dag i skolan med föreläsningar sitter jag äntligen hemma med en varm kop toblerone cappuccino i min hand. Sitter med pappren från föreläsningen och försöker läsa lite. Men jag är så trött så håller på att somna. Snart går tåget hem till Stockholm ska bli skönt att vara där i helgen, dock är den fullspäckad med saker att göra som jag egentligen inte har tid med. Men men det går nog bra:). Ne nu måste jag börja packa innan jag åker hemmåt.

En Coldplay konsert att minnas <3

publicerat i

Hej alla fina, vad har hänt sedan sist jag skrev. Kommer knappt ihåg var endast 1 vecka sedan men känns som en evighet. Jag sitter och kollar igenom mina bilder för att minnas den senaste veckan. Fast jag bara har en iPhone så älskar jag att ta kort och gör det så ofta det bara går. En händelse jag absolut inte glömmer från dessa 7 dagar är underbara Coldplay konserten jag var på förra torsdagen. Stockholm bjöd på en magisk höstkväll med ett fullsatt Stadion som kokade av Coldplay fans 33000 tror jag att vi var i publiken. Stadion glittrade och lyste i olika färger då alla i publiken fick ett armband som började blinka när konserten började. Även Coldplays ljusshow är en fröjd att se. Detta var min tredje Coldplay konsert jag varit på. Att tilläggas är att på de 2 första har jag varit dunderförkyld och haft feber. Även nu den senaste. :(. Det kan ni även se längre tillbaka i bloggen. Jätte konstigt iaf. Detta var iaf det bästa slutet på sommaren jag kunde få. Att gå på konsert ger mig ett lyckorus på ett underbart sätt, skulle vilja göra det oftare. Nu börjar iaf nedräkningen till SHM i November. Kommer bli galet.